Toimitusehdot

 

Tilaaminen

Tuotteita tilataksesi Sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt oikeustoimikelpoinen henkilö.

 

Toimitus

Toimitusaika 1-3 päivää. Verkkokaupassa olevat tuotteet löytyvät heti varastoltamme.
Toimitusmaksu postitse alkaen 6,50 € tai nouto myymälästämme 0 €.

Jos tilaat lahjaksi toiseen osoitteeseen, muista laittaa vastaanottajan puhelinnumero lisätietoihin. Näin posti saa toimitettua lähetystunnuksen vastaanottajalle.

 

Maksutapa

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com;

Verkkomaksaminen tapahtuu suojatulla yhteydellä ja Ketunleikki Oy ei luovuta tietoja eteenpäin kolmansille osapuolille.
Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen automaattisesti.

 

Palautus

Tuotteillamme on 14 päivän maksullinen palautusoikeus, mutta ei vaihto-oikeutta. Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuneet postikulut. Palautuksesta täytyy ilmoittaa meille 14 päivän sisällä tavaran vastaanottamisesta sähköpostilla info(at)ketunleikki.fi tai puhelimitse 09 737 837 klo 9-15. Kuluttajan vastuulla on tarvittaessa näyttää, että ilmoitus on tehty. Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen postista ei riitä. Mikäli asiakas ei nouda tuotetta postista tai muusta toimitustavan mukaisesta toimituspaikasta ja tuote palautuu meille, veloitamme asiakkaalta toimituksen palautuksesta aiheutuvat kustannukset.Kuluttajalla on oikeus ilmoittaa peruuttamisesta myös ennen tavaran toimittamista. Tällöin sovimme järkevimmän palautustavan.
Tuotteen tulee olla palautettaessa käyttämätön ja tuotepaketin ehjä. Asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen samalla tavalla kuin kaupassakin voisi. Palautuksen saavuttua varastollemme hyvitämme palautetusta tuotteesta maksamasi hinnan samalla maksutavalla, jolla olet sen tilatessasi maksanut.
Palautusosoite:
Ketunleikki Oy
Lämmittäjänkatu 6
00880 Helsinki.

 

Henkilötietojen käyttö

Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä käytetä markkinointitarkoitukseen ilman asiakkaan antamaa
lupaa.

 

Hinnat

Kaikki ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.